2020-12-22 | Feestdagen

December – Feestmaand

Het aftellen van dit hele bijzondere jaar 2020 is begonnen. Bijzonder natuurlijk vanwege de pandemie Covid-19, iets wat ons allen heeft getroffen. Maar ook bijzonder daar menig ondernemer zichzelf heeft moeten uitdagen in het vinden van creatieve oplossingen om hun onderneming te kunnen behouden. Bij het starten van het nieuwe jaar 2021 zal de wereld niet direct weer naar “normaal” gaan en zullen wij met z’n allen de schouders er onder moeten blijven zetten.

Wij denken graag met u mee waar het uw automatisering betreft. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Fijne feestdagen

 Aangepaste openingstijden:

1e en 2e kerstdag: gesloten
1 januari 2021: gesloten

 

 

 


Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *