Uw computer en randapparatuur zijn bij ons in goede handen!

Zoals u net heeft kunnen lezen zijn wij gestart na jarenlange ervaring in de computer- en netwerkbranche. Niets is zo ergerlijk als een computer, printer of ander onderdeel in uw installatie die niet doet wat u wilt. Dat is in ieder geval onze drijfveer om hieraan wat te doen. Kennis van hardware en software is hiervoor noodzakelijk en daar hebben wij het hardst aan gewerkt. Iedere dag leren we nog. Ondanks dat onze computers steeds complexer worden, blijft de basis hetzelfde, waardoor het ons toch steeds weer lukt problemen op te lossen. En anders zoeken wij naar een alternatief dat het dichtst bij uw wens komt. Uiteraard lopen wij ook wel eens tegen onze grenzen aan, maar dan kunt u er verzekerd van zijn dat wij niet zomaar opgeven.

Naast het oplossen van hard- en/of softwareproblemen doen wij nog veel meer.

U heeft het vast wel eens meegemaakt. Door een ogenschijnlijk defect bent u uw dierbare foto’s en/of documenten kwijtgeraakt. Dat is een ramp. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw data veilig zijn. Wij helpen u bij het goed inrichten van uw apparatuur om er voor te zorgen dat het risico op verlies minimaal is.

Zou het niet handig zijn als u al uw data zowel op uw smartphone, tablet als pc bereikbaar zijn? Door uw data te delen via de beschikbare cloudoplossingen is dit bijna altijd op een vrij eenvoudige manier in te stellen. Laat ons dit voor u doen voor een juiste werking van uw apparatuur.

Internetten. Wie doet het niet. Het internet heeft ons voorzien van enorm veel kennis, entertainment en productiviteit. Zonder internet kunnen wij bijna niet meer. Maar tegelijkertijd maken wij ons ook zorgen over de veiligheid. Virussen, malware en ransomeware zijn aan de orde van de dag. U hoeft maar één keer verkeerd of te veel te klikken en uw apparatuur is besmet. Uw apparatuur voor 100% beveiligen kan niet, maar laat ons er in ieder geval voor zorgen dat die maximaal mogelijk beschermd is.

En dan komt het moment dat er een nieuwe computer wordt aangeschaft. Maar hoe zit dat met de verzamelde data zoals foto’s en filmpjes, documenten en programma’s? Het zou zonde zijn als u uw nieuwe aankopen zou uitstellen, omdat u bang bent om uw belangrijke data te verliezen. Wij weten hier wel raad mee. Een volledige backup van uw “oude” apparatuur voorkomt dat u echt iets kwijt raakt. Wij regelen dat voor u. Net als het overzetten van de software op uw nieuwe computer. Indien u de juiste licenties heeft zorgen wij voor een nieuwe installatie.

En heeft u bedacht om uw apparatuur op te stellen op een speciale plaats in uw woning of bedrijfspand en er zitten geen stroomvoorzieningen of netwerkvoorzieningen? Wij leggen die voor u aan. Wij begeleiden u ook naar een nieuwe provider als dat noodzakelijk is. Glasvezel, kabel of de oude KPN telefoonlijn, ons maakt het niet uit.

Het kan in onze ogen niet zo zijn dat u niet meer vooruit kunt. Voor elke vraag is een goed antwoord te vinden. Wij dringen niets op, maar denken met u mee. Alles in goed overleg.