Haal meer uit Office!

Microsoft Office is dé marktleider voor software op kantoor. Niet verwonderlijk dus dat u hier zelf ook mee wilt werken. Er zijn diverse abonnementen mogelijk, wij adviseren u graag.

Voor de nieuwe onderdelen van Microsoft Office bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u met Teams en SharePoint gaan werken? Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Office-expert Joyce Dunnewold van Haal meer uit Office. Zij geeft trainingen op maat in Microsoft Office.

Samen met Joyce zorgen we voor een perfecte overgang naar de nieuwe werksituatie, wij verzorgen de technische benodigdheden en Joyce zorgt ervoor dat u precies weet wat u binnen de pakketten kunt en moet doen om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.

Denk niet alleen na over de nieuwe onderdelen van Office, maar ook over het gebruik van de traditionele pakketten als Outlook, Word en Excel. Weet dat er heel veel mogelijkheden zijn om de pakketten vóór u te laten werken. Niet meer telkens dezelfde handelingen, maar dit automatisch of semi-automatisch laten verlopen. Een korte training kan al een heel groot effect geven. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij Joyce terecht.

De hardware, software én gebruikerskennis direct op orde met C&ES en Haal meer uit Office: een prachtige samenwerking dus!