Hosting en website design zoals het hoort

C&ES verzorgt nu ook uw website. Hiervoor werken wij samen met Dreamtags. Alle disciplines op één plek. Uw website is in handen van een prima webdesigner en hostingspartij in één.

Niels de Pagter (eigenaar van Dreamtags):

“Dreamtags komt voort uit webdesign bureau Digital Attraction gevestigd te Rijssen. Digital attraction, een tweemanszaak, was vooral gericht op het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Begin 2013, kort na mijn afstuderen, ben ik (Niels de Pagter) echter als eenmanszaak verder gegaan onder de naam Dreamtags. Bij de projecten die ik uitvoer gebruik ik mijn ervaring op het gebied van grafisch ontwerpen, webdesign en product ontwerpen.”

U kunt nu via C&ES alles regelen. Wij zorgen ervoor dat alles wordt ondergebracht bij Dreamtags. U bent verzekerd van de beste ICT omgeving die op dit moment voorhanden is. Dreamtags heeft hiervoor een nauwe samenwerking opgezet met één van ’s werelds beste datacenters.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag één aanspreekpunt heeft die u alle zorg uit handen neemt en door een bijzondere samenwerking met Dreamtags lukt dat zonder hogere kosten.

Email

Ook uw e-mail verkeer komt daarmee in goede handen. Wij adviseren voor de verwerking van uw e-mail het liefste een Exchange- of  GSuite omgeving (beide aanbiedingen te vinden op onze website), maar als u wilt starten met een eenvoudige mailhost via de website, zorgen wij ervoor dat het vlekkeloos wordt geïnstalleerd.

Vraag gerust naar een offerte op maat.