Maatwerk ICT oplossingen voor uw gegevensbeheer

FoxServ – Uw maat in de ICT

C&ES werkt graag samen met partijen die dezelfde motivatie en klantvriendelijkheid hebben en van hun vak houden. Zo ook met Gerard Buijze van FoxServ. Hieronder vindt u een beschrijving van zijn onderneming en zijn passie.

Gerard Buijze:

Met FoxServ help ik een breed scala aan organisaties, zoals bedrijven, verenigingen en stichtingen bij het realiseren van de meest optimale software oplossing voor het beheren van hun gegevens. Hetzij op basis van al gebruikte software, hetzij door het ontwikkelen van een geheel nieuwe applicatie.

Daarbij onderscheid ik mij door specifiek de eindgebruikers nauw én intensief bij het hele proces te betrekken. Zij zijn tenslotte degenen die er prettig en efficiënt mee moeten gaan werken

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de ICT. Eerst bij diverse software bureaus, de laatste jaren als zelfstandige. In die jaren heb ik geheel nieuwe applicaties ontwikkeld en reeds bestaande applicaties aangepast en uitgebreid. Zowel binnen lokale netwerken als webbased. Onder andere voor de verzekeringsbranche, een leverancier van koffieautomaten, diverse verenigingen en een hulpverleningsinstantie.

Zelfstandig of in teamverband, ik benader elk project als een persoonlijke prestatie, wat mij motiveert nét dat stapje extra te zetten om SAMEN met klant én gebruiker tot mooie en passende oplossingen te komen. Als ik daarbij ook nog eens mijn grenzen verleg en weer méér uit mezelf haal, geeft me dat de ultieme voldoening.

Zullen we een afspraak maken om te kijken wat wij concreet voor uw organisatie kunnen betekenen?

Rechtstreeks:
T: 06 222 93 703
E: info@foxserv.nl
W: https://www.foxserv.nl

of via C&ES:
T: 06 196 150 57
E: info@c-es.nl