Reacties

Wij zijn benieuwd wat u van onze dienstverlening hebt gevonden. Hieronder kunt u uw reactie achterlaten.


Reacties

Miranda Peer schreef:

Een telefoontje naar Gerbrand en het probleem is of wordt verholpen.
Gerbrand geeft altijd heldere uitleg, waardoor een iemand zoals ik nog begrijpt waar het om gaat.
Top Gerbrand bedankt!

In de tijd dat alles voor de AVG geregeld moest worden heb ik Gerbrand leren kennen. Hij heeft toen mijn hele systeem avgproof gemaakt en waar nodig beveiligd. Ook heeft hij mij toen aan een juriste geholpen die mij kon helpen met het opstellen van de benodigde stukken om aan de eisen van de avg te voldoen.
Ongeveer een jaar later belde ik Gerbrand omdat ik koffie over mijn laptop had geknoeid. Als leek gewoon weer aangezet die laptop hij deed het immers nog. Dit bleek het ergste te zijn wat ik had kunnen doen. Mijn laptop met al mijn gegevens hield ermee op. Geen paniek. Gerbrand kon waarschijnlijk wel eea redden. Hij kwam de laptop halen op een van mijn werklocaties en een tijdje later. Ja hoor het is gelukt. Alles is gered. Tip wil je in het vervolg meer backups maken en ook deze backup goed bewaren. ( hij weet hoe slordig ik ben). Super fijne redding en zo heef hij mij vaker gered als ik wat minder handigs had gedaan. Hij is altijd goed te bereiken reageert snel en lost dingen ook waar mogelijk direct op, zelfs s avonds. Vaak lukt het om op afstand dingen op te lossen en anders komt hij naar je toe of kun je bij hem langskomen. Erg fijn is dat hij ook geduldig blijft, je nooit echt dom lijkt te vinden en ook met je mee denkt in allerlei kleine en grotere dingen gevraagd en ook ongevraagd. Superfijn.
Nu ook weer een fijne samenwerking gehad met een websitebouwer die mij weer iemand tipte om te helpen met het schrijven van teksten voor mijn website. Resultaat een nieuwe website waar ik erg blij mee ben.
Net even paniek omdat ik niet bij mijn mail kon op mijn externe bureaublad, was vergeten te vragen of mijnmail ook daar geinstalleerd kon worden. Ook dat wordt gefixt. Eigenlijk wordt alles wat je vraagt op ictgebied opgepakt en opgelost is het niet door Gerbrand zelf dan wel door iemand die hij kan aanbevelen uit zijn netwerk. Blij dat je mij wil ondersteunen met alles op ictgebied!

Met vriendelijke groet,

Nienke Hoogstraten
Holistisch life coach, psycholoog en natuurgeneeskundig therapeut

Dank je wel voor al je adviezen het afgelopen jaar. Jij hebt overal een goed en duidelijk antwoord op. Je bent altijd bereikbaar en als het maar even kan reageer jij (ruim) binnen het half uur. Je hebt mij al een aantal keren uit de brand geholpen.
Voor iedereen die een gedreven, betrokken en zakenkundige computer expert zoekt, een aanrader!

Met vriendelijke groet,
Victor van Hunnik
Succesvol veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *