01-03 | Ons AVG document is klaar!

Ons AVG document is klaar!

Na veel e-mailen, bespreken, schrijven en redigeren, is het ons, Daniëlle Radstake en mij, toch gelukt om een document voor u te maken met de nodig informatie over de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming, AVG.

Dit document hebben wij geschreven voor alle aanwezigen, als een soort naslagwerk naar aanleiding van de kennissessies AVG, die wij hebben gegeven op 6 en 8 februari jl.

 

 

Deze nieuwe wet vergt de nodige aanpassingen voor bijna iedere ondernemer, ongeacht in welke branche dan ook. Tijdens deze kennissessies heeft mevrouw DE juriste in grote lijnen vertelt wat het inhoud en waar u als ondernemer acties dient te ondernemen.

Tevens hebt u de verplichting alles zo goed mogelijk te beveiligen. Dat kan al zeer eenvoudig, en zonder al te hoge kosten, met de juiste beveiligingssoftware. Ook de juiste laptop is van groot belang. Welke gebruikt u? Een privé laptop of een echte zakelijke laptop? Hiermee begint eigenlijk de hele bescherming AVG.

Wilt u weten of u de persoonsgegevens voldoende heeft beveiligd of wilt u het door ons geschreven document ontvangen, dan kunt u hieronder in het blok “reactie” uw vraag stellen. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Meer informatie kunt u vinden op de officiële website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg

 

-
Delen:

2 reacties

Maaike schreef:

Hoi Gerbrand en Daniëlle
Als het mogelijk is zou ik het wel fijn vinden om het document te ontvangen. Alvast super bedankt hiervoor!
Groetjes

G. Hilmer schreef:

Ik zou graag het door jullie geschreven avg document ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *