2019-07-07 | Incompatibiliteit ESET – Windows 10 update 1903

Informatie over Incompatibiliteit van ESET Endpoint Encryption met FDE Windows 10 update 1903

ESET Endpoint Encryption kan niet samenwerken met FDE Windows 10 update 1903. Op dit moment zijn ESET en Microsoft in overleg om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. ESET werkt hierin nauw samen met Microsoft en heeft hen van al hun bevindingen op de hoogte gesteld. Wij verwachten dat Microsoft binnen afzienbare tijd met een vernieuwde upgrade zal komen.

Voor alle klanten waarbij de Microsoft update 1903 reeds is uitgerold, heeft ESET een speciale (beta)build ontwikkeld om de incompatibiliteitsproblemen direct te verhelpen. Zodra de vernieuwde update van Microsoft beschikbaar is, zal ESET eveneens een vernieuwde build uitbrengen die volledig compatibel is.

Voor aanvullende informatie over de speciale build en inhoudelijke vragen over de issue vragen wij je contact op te nemen met C&ES van Noort, 06-19615057, info@c-es.nl . of rechtstreeks met ESET.

 

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *