2023-09-11 | Microsoft 365 aanpassing

Microsoft 365 aanpassing
Vanaf 1 oktober gaat Microsoft een wijziging doorvoeren in de licenties van Microsoft 365. In verband met Europese wetgeving wordt Microsoft Teams los aangeboden. Hierbij is Teams dus geen standaard onderdeel meer van de Microsoft 365 licentie.

Voor bestaande abonnementen die vóór 1 oktober zijn aangegaan, verandert er niets. Deze abonnementen lopen door tot het einde van de abonnementsperiode. Er is dus geen directe impact op bestaande abonnementen.
 
Voor nieuwe Microsoft abonnementen vanaf 1 oktober zijn er verschillende opties.
– Microsoft licenties zonder Teams voor een lagere prijs
– een losse Microsoft Teams licentie.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *