25-01 | Werken in de cloud

Werken in de cloud

Maak het uzelf en uw collega’s makkelijker door in de cloud te werken. Deel e-mail, adressen en nog veel meer. Wat is werken in de cloud nu precies?
Simpel gezegd is het werken in de cloud het opslaan en opvragen van gegevens, software en bestanden op een andere plek dan uw eigen locatie.
Zowel Microsoft als Google bieden  een cloud omgeving aan. Hoe werkt dit? Lees verder….

Microsoft Exchange Online

Met Exchange Online hebt u overal en altijd toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen. Op uw laptop, tablet of smartphone. U hoeft niet meer te investeren in een eigen e-mailserver. U heeft met Exchange online een professionele e-mailoplossing voor uw bedrijf. Uw e-mail staat veilig in de cloud, zodat u nooit meer een e-mail kwijtraakt. Zo mist u geen e-mail meer en hebt u uw contacten en afspraken altijd bij de hand.

Veilig

Elke e-mailbox wordt met Exchange Online Protection beveiligd tegen malware en spam en beschikt over een standaard ingebouwde antivirus controle.

Optimaal samenwerken

Met Exchange Online kunt u nog efficiënter samenwerken. Plan afspraken in met collega’s, deel uw agenda, maak gezamenlijke adresboeken aan of geef collega’s toegang tot uw mailbox.
Door realtime synchronisatie heeft u altijd de juiste gegevens bij de hand en kunt u waar u ook bent bij uw agenda, contacten en taken.

Domeinnaam koppelen aan e-mail

Wilt u een zakelijk e-mailadres dat herkenbaar is voor uw klanten? Bv: info@bedrijfsnaam.nl? Geen probleem. Met Exchange Online wordt uw domeinnaam eenvoudig aan uw zakelijke e-mail gekoppeld.

Office 365

Office 365 is een aanvulling op de Exchange Online omgeving. De mogelijkheden worden hiermee uitgebreid met Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote,  Access, OneDrive en SharePoints. U krijgt tevens een cloud omgeving tot 1 TB waar u uw bestanden kunt opslaan.

Altijd up-to-date
Met een Office 365-abonnement krijgt u de meest recente Office-apps, zowel de desktop, als de onlineversie, en updates zodra die er zijn.

Uw beste werk, in de cloud
Met OneDrive is uw werk vanaf elke locatie beschikbaar voor u en ook voor anderen wanneer u samenwerkt of gegevens deelt.

 

Ook Google biedt een cloud omgeving aan. Binnenkort vindt u hierover (meer) informatie op onze website.

Wilt u meer informatie over het werken in de cloud? Of wilt u alvast meer informatie over de Google omgeving, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.
info@c-es.nl

 

 

Bronnen: Microsoft

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *