27-1 | Netwerken

Netwerken doen wij zo

Nu we enkele weken verder zijn en al veel op orde hebben, wordt het hoogste tijd om meer aan klantenwerving te doen.
Dat kan op verschillende manieren natuurlijk. Een advertentie is best prijzig, dus daar slapen we nog maar een paar nachten over.
Maar naast flyeren, Facebook, Linkedin en onze eigen website, moet er genetwerkt worden. Daarvoor kun je o.a. een “Open Coffee” bijwonen.

Open Coffee

Ontstaan Open Coffee
Het Open Coffee concept is bedacht door één van de oprichters van Skype, Saul Klein. In 2007 wilde hij het ondernemen stimuleren door ondernemers aan elkaar voor te stellen door het organiseren van informele bijeenkomsten. En dit allemaal ontspannen onder het genot van een kopje koffie. Inmiddels is dit netwerkfenomeen uitgegroeid tot een wereldwijd concept.

Open Coffee bezoek vandaag
Open Coffees worden ook door heel Nederland gegeven, voor startende ondernemers zoals wij, maar ook reeds bestaande en gevestigde bedrijfjes, ZZP-ers e.d.  Zo leer je veel ondernemers uit de regio kennen. Het doel is om kennis en ervaringen te delen en ons netwerk te vergroten
Vandaag was er één in Ruurlo bij Gastronomie De Luifel. Gerbrand werd ontvangen door de organisator tevens gastheer, in dit geval de heer Tom van Alst. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje kan er ongedwongen genetwerkt worden. Visitekaartjes worden daarbij uitgewisseld en tips worden er gegeven. En er valt altijd wat te leren. Zo ook vandaag weer. Het heeft weliswaar niets met onze branche te maken, computers of elektronica, maar gewoon iets over boekhouden. Ook dat hoort tot een eigen onderneming. En zo zie je maar weer, je wordt er toch weer iets wijzer en misschien wel slimmer van. 🙂
Conclusie van Gerbrand van Noort, een gezellige en zinvolle bijeenkomst die hopelijk iets gaat opleveren.
Zo is er met regelmaat wel ergens een Open Coffee. Volgende week donderdag, 2 februari, wordt het zelfs een thuiswedstrijd. Van 9:00 tot 11:00 uur bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem.

https://zzpermee.nl/open-coffee

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *