13-1 | Visitekaartjes

Onze visitekaartjes kunt u vinden bij…..

De visitekaartjes zijn ook gereed sinds een paar dagen. Bij de Albert Heijn op de Bongerd pronkt er nu één aan het reclamebord.
Maar hoe maak je nou eigenlijk een mooi en persoonlijk visitekaartje?
Het ontwerp van het logo heeft wel wat denkwerk gekost, maar de kleur was vanaf het begin duidelijk, Oxford Green.
Internet leverde een heel assortiment aan visitekaartje op, maar geen die voldoende aansloot bij de wensen en natuurlijk de diensten die geboden worden. En daarin moet een logo wel duidelijk zijn. Ergens was ik wel een hoofd tegengekomen en daar groeide het idee verder uit voort. Om het nog persoonlijker te maken moest het hoofd van Gerbrand zelf als logo dienen. Na een zoektocht op het web naar een goed (gratis) foto-shopprogramma, werd zijn hoofd dusdanig weggegomd dat alleen de contouren bleven bestaan. Schaduw toegevoegd en de “geboorte” van het logo was een feit.
Nu moest nog duidelijk worden wat de werkzaamheden zijn die gedaan worden. Een stekker voor elektrische problemen en/of oplossingen en een usb stekker voor alle computer problematiek.
Vanaf hier moest er hulp ingeschakeld worden om het te digitaliseren. Die hulp kwam in de naam van Niels de Pagter van Dreamtags. Hij heeft diverse ontwerpen gemaakt. Door de één en de andere samen te voegen is het dit logo geworden.
De creativiteit van Niels de Pagter samen met ons heeft dit opgeleverd. En wij zijn er erg trots op!

Jolanda Zwiers

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *