Reacties

Wij zijn benieuwd wat u van onze dienstverlening hebt gevonden. Hieronder kunt u uw reactie achterlaten.


Reacties

Wies van Beek schreef:

Via via kwam ik met Gerbrand in contact. Zij noemde Gerbrand dé expert op gebied van Microsoft problemen. Ik was al door verschillende mensen geholpen maar het werd niet opgelost.
Gerbrand heeft heeft alles opgelost en dat is heel erg fijn.
Hij is erg betrokken en heeft me enorm ontzorgd!
Dank je wel, Gerbrand
je bent een aanrader!

Jan Los schreef:

In mijn werk als Bedrijfsrechercheur gebruik ik regelmatig een verborgen camerasysteem. Onlangs kreeg ik een melding van het systeem dat de camera niet meer ondersteund werd door de browser van mijn laptop. Daar zat ik, beelden ter plaatse opgenomen en ik kon ze niet meer inzien. Ik ken Gerbrand inmiddels al jaren en ben door hem altijd zeer snel en vakkundig geholpen. Gisteren ging Gerbrand er eens rustig voor zitten maar kon het probleem niet echt oplossen. Iets wat hem van zichzelf nogal tegen viel. Ook de leverancier wist geen oplossing. Maar Gerbrand liet het niet los en ging net zo lang door met proberen tot het wel lukte. Ik heb inmiddels mijn beelden in kunnen zien!
Gerbrand dank je voor je vakkennis en je doorzettingsvermogen!

Ivar van Asten schreef:

Op een zaterdagavond werken is niet alles en als je dan problemen hebt met een urgente mail is het superfijn dat Gerbrand dan ook bereikbaar is en nog belangrijker, in korte tijd je kan helpen. Hij weet echt waar hij mee bezig is en weet je snel, vakkundig en altijd in goed humeur, te helpen. Topper

Evelien Schuurman schreef:

Gerbrand heeft mij geadviseerd en een nieuwe exchange omgeving geïnstalleerd, zodat ik veilig kan werken met de accounts van verschillende opdrachtgevers in de verschillende omgevingen. Het is top geregeld en bij vragen en problemen word ik goed en adequaat geholpen.
Een betrouwbare partner voor veel ict problemen en oplossingen.

Aukje van Egteren schreef:

Altijd bijzonder fijn geholpen, zowel zakelijk als met prive ict vragen.
Goed bereikbaar, kundig, een aanrader!
Prettig in de omgang.

Gerbrand heeft mij fantastisch geholpen, ik en al mijn werknemers zijn zeer tevreden met zijn dienstverlening.
Hij geeft altijd hele duidelijke uitleg, goede adviezen, is zeer behulpzaam, meedenkend en vooral professioneel.
Wat ik ook erg fijn vindt is dat hij altijd paraat staat als er nood aan de man is.
Ik raad hem aan iedereen aan!

Gerbrand schreef:

Dank je wel, Melany. Graag gedaan!

Dank je wel voor al je adviezen het afgelopen jaar. Jij hebt overal een goed en duidelijk antwoord op. Je bent altijd bereikbaar en als het maar even kan reageer jij (ruim) binnen het half uur. Je hebt mij al een aantal keren uit de brand geholpen.
Voor iedereen die een gedreven, betrokken en zakenkundige computer expert zoekt, een aanrader!

Met vriendelijke groet,
Victor van Hunnik
Succesvol veranderen.

In de tijd dat alles voor de AVG geregeld moest worden heb ik Gerbrand leren kennen. Hij heeft toen mijn hele systeem avgproof gemaakt en waar nodig beveiligd. Ook heeft hij mij toen aan een juriste geholpen die mij kon helpen met het opstellen van de benodigde stukken om aan de eisen van de avg te voldoen.
Ongeveer een jaar later belde ik Gerbrand omdat ik koffie over mijn laptop had geknoeid. Als leek gewoon weer aangezet die laptop hij deed het immers nog. Dit bleek het ergste te zijn wat ik had kunnen doen. Mijn laptop met al mijn gegevens hield ermee op. Geen paniek. Gerbrand kon waarschijnlijk wel eea redden. Hij kwam de laptop halen op een van mijn werklocaties en een tijdje later. Ja hoor het is gelukt. Alles is gered. Tip wil je in het vervolg meer backups maken en ook deze backup goed bewaren. ( hij weet hoe slordig ik ben). Super fijne redding en zo heef hij mij vaker gered als ik wat minder handigs had gedaan. Hij is altijd goed te bereiken reageert snel en lost dingen ook waar mogelijk direct op, zelfs s avonds. Vaak lukt het om op afstand dingen op te lossen en anders komt hij naar je toe of kun je bij hem langskomen. Erg fijn is dat hij ook geduldig blijft, je nooit echt dom lijkt te vinden en ook met je mee denkt in allerlei kleine en grotere dingen gevraagd en ook ongevraagd. Superfijn.
Nu ook weer een fijne samenwerking gehad met een websitebouwer die mij weer iemand tipte om te helpen met het schrijven van teksten voor mijn website. Resultaat een nieuwe website waar ik erg blij mee ben.
Net even paniek omdat ik niet bij mijn mail kon op mijn externe bureaublad, was vergeten te vragen of mijnmail ook daar geinstalleerd kon worden. Ook dat wordt gefixt. Eigenlijk wordt alles wat je vraagt op ictgebied opgepakt en opgelost is het niet door Gerbrand zelf dan wel door iemand die hij kan aanbevelen uit zijn netwerk. Blij dat je mij wil ondersteunen met alles op ictgebied!

Met vriendelijke groet,

Nienke Hoogstraten
Holistisch life coach, psycholoog en natuurgeneeskundig therapeut

Miranda Peer schreef:

Een telefoontje naar Gerbrand en het probleem is of wordt verholpen.
Gerbrand geeft altijd heldere uitleg, waardoor een iemand zoals ik nog begrijpt waar het om gaat.
Top Gerbrand bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *