2019-09-30 | Bye Bye Windows 7

Windows 7 stopt per 14 januari 2020

De ondersteuning stopt op 14 januari 2020. Windows 7 krijgt sinds 2015 al geen nieuwe functies meer en in 2016 zei Microsoft dat het vanaf januari 2020 stopt met beveiligingsupdates voor Windows 7. Het is dan dus niet meer veilig om te internetten met Windows 7 (denk aan internetbankieren, boekhouden, shoppen etc.).
Daarom is het belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Deze ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Zeker wanneer u uw pc zakelijk gebruikt of een zakelijk pc heeft, ook i.v.m. AVG.  Kiest u voor upgraden, bedenk dan wel dat uw pc aan de vereisten moet voldoen, want niet alle oude Windows 7 pc’s zullen goed draaien met Windows 10. Officieel is Windows 10 niet meer gratis, maar ook in 2019 kunt u zonder belemmeringen gratis Windows 10 installeren of upgraden van Windows 7 naar Windows 10, mits u een geldige licentie van Windows 7 hebt.
Tip: wanneer u er voor kiest om zelf uw pc te upgraden, maak eerst een back-up van al uw bestanden!!!

Wat te doen?
U kunt overstappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn sneller, lichter maar ook krachtiger en veiliger en qua prijs aanzienlijk lager dan de gemiddelde pc 8 jaar geleden.
Wanneer u niet weet wat de beste keuze voor u en uw onderneming is, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en wij zijn u graag van dienst om samen met u naar de best mogelijk oplossing te kijken.

Voor meer informatie:
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4057281/windows-7-support-will-end-on-january-14-2020

 

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *