7-2 | Vanaf heden kunnen wij ook (zakelijke) software leveren

C&ES – ook leveren wij u software

Vanaf heden kunnen wij ook uw (zakelijke) software leveren. Hiervoor werken wij samen met een betrouwbare leverancier.
U geen zorgen en wij dus ook geen zorgen!

Wat veel mensen niet weten, is dat indien je een pc of laptop zakelijk gebruikt, de software ook zakelijk moet zijn. Het besturingssysteem dat wordt meegeleverd met de laptop is meestal Windows 10 home. Ook het vertrouwde officepakket wat u al had kan een consumenten versie zijn. Het is goed om nog eens de licentievoorwaarden van uw huidige software te lezen. C&ES kan hierin raad geven en eventueel volledige zakelijke systemen leveren met de juiste software erop geïnstalleerd. Uiteraard kunt u ook alleen de software aanschaffen en deze zelf installeren. Voor eventuele hulp staan wij graag voor u klaar.

Als u al een laptop heeft en u gebruikt deze priv├ę, is het ook aantrekkelijk om eens bij ons te informeren naar gunstig geprijsde software. Zeker met het gevaar van internet en de bijbehorende virussen wordt het steeds belangrijker om betrouwbare software aan te schaffen die uw laptop of pc kunnen beschermen. Aangeboden software op het internet kan virussen bevatten en zonder dat u er iets van merkt wordt uw laptop of pc besmet. Niet wenselijk en zeker niet als u regelmatig inlogt op bijvoorbeeld de website van uw bank.

Indien u wenst kunnen wij uw kostbare apparatuur analyseren op virussen en zorgen dat deze weer “schoon” wordt. Wij adviseren u, daarna een goede virusscanner te installeren die de meeste bedreigingen zal tegenhouden. Dan bent u voor de meeste aanvallen en virussen beveiligd. Honderd procent beveiligen bestaat helaas niet. Ook de beste scanners lopen achter de feiten aan. Daar is niets tegen te doen. Maar bekende bedreigingen zijn voor u vanaf dat moment geen probleem meer.

Voor een eerlijk advies over de aanschaf van een licentie voor een officepakket of een abonnement op een officepakket moet u ook bij ons zijn. Wij hopen op uw vertrouwen.

Met een WhatsApp of een mail krijgt u van ons een opgave van de kosten. Bellen mag natuurlijk ook!

 

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *