14-2 | Nieuw! C&ES Virusvrij abonnement

C&ES Virusvrij abonnement

Nu door ons te leveren, “Virusvrij abonnement” voor een mooie prijs!

Ongetwijfeld heeft uw pc of laptop wel eens een virus (malware, ransomware o.d.) binnengehaald. En daar werd u niet vrolijk van. Het besmet uw computer, of erger nog, neemt het volledig over of kan het zelfs geheel uitschakelen.

Maar wat is een virus of malware precies.
Malware is een verzamelnaam voor alles wat probeert rottigheid uit te halen met uw computer. Het betreft dan een computerprogramma dat zich ergens in uw pc of laptop nestelt.
In het slechtste geval kan een virus binnenin uw computer flinke schade aanrichten. Denk aan het beschadigen, verspreiden, of zelfs wissen van de voor u belangrijke gegevens. Of erger……. uw hele computer wordt uitgeschakeld. En hoe zou u zich voelen wanneer u ontdekt dat uw bankrekening is leeggestolen door internetcriminelen?
Een bedrijf dat antivirussoftware onderzoekt, kwam tot de conclusie dat er in de afgelopen 2 jaar meer virussen zijn gevonden dan de laatste 10 jaar bij elkaar. Over het algemeen haalt u een computervirus onbewust binnen. Dat kan zomaar gebeuren doordat u een e-mail opent, of een meegestuurde bijlage die u wel interessant lijkt, inziet. Achteraf denkt u: “Had ik het maar niet gedaan!”
Ook wanneer u op het internet surft, kunt u virussen binnenhalen. Lang niet alle internetsites zijn veilig en/of virusvrij. U hoeft zich absoluut niet te generen, het overkomt iedere computergebruiker. Met zekere regelmaat hoort of leest u er zelfs over in de media of wordt u gewaarschuwd in één of ander consumentenprogramma.
Momenteel is ransomware (het zgn. politievirus * ) zeer actueel. Het tast al uw data aan en die zijn veelal in de meeste gevallen niet meer te herstellen.

Hoe herkent u een computervirus?
Onder andere:
– Uw computer is trager geworden;
– het opstarten duurt langer dan normaal;
– programma’s reageren trager dan elke andere keer.

Wij hebben voor u de oplossing!

C&ES Virusvrij abonnement I

  • Uw pc/laptop wordt 1x per jaar door ons virusvrij gemaakt en overbodige internetbestanden worden verwijderd;
  • uw internetbrowser wordt nagekeken op overbodige add-ons, extensies, plugins en werkbalken. In overleg worden deze verwijderd;
  • uw pc/laptop wordt nagekeken op overbodige en/of ongewenst geïnstalleerde software.

Voor aanvullend advies over antivirussoftware, maar ook over o.a. een back-up systeem, kunt u contact met ons opnemen.
Wij kunnen op maat gemaakte systemen en software leveren.

Alleen uw computer helemaal niet gebruiken is net iets veiliger dan gebruik te maken van onze diensten en producten.

*https://www.politie.nl/themas/ransomware.html

-
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *